El Gat Blau és un restaurant que es defineix com ecològic, de Km. 0 i
comerç just. Promocionen el consum del plat vegetarià (per reduir la petjada),
però ofereixen porc de la Vall d’en Bas, vedella de l’Espunyola, poltre de la
Vall Fosca, conill del Matarranya i peix de la Barceloneta. Les verdures
arriben de l’horta de Tarpuna a LLinars del Vallès o bé del Prat. En lloc de treballar
amb distribuïdors tracten amb productors. En la seva filosofia que trobareu a
la pàgina web ens diuen: “Ha de donar la volta al món una hortalissa? Ha de
passar per tres intermediaris? Calen vint quilos de peix per produir un plat
d’un de sol?”.
El xef, Pere Carrió, que s’ha associat amb Jo Mestres, la propietària que
va obrir fa anys el restaurant, li ha donat una nova orientació, i ha optat pel
producte humil però de qualitat, el què li permet oferir un menú de migdia de
12 euros i a la nit al voltant dels 25: "Una papada de porc ecològic
costa 4 euros, un quilo de cigrons eco prop de 3, l'entrecot és car, però
podem fer tàrtar de parts menys nobles". Dit això, no penseu que la
senzillesa comporta poca elaboració, al contrari, a la carta hi trobareu plats
saborosos, ben presentats, originals i de bona digestió.
I tot plegat en un espai agradable, amb un servei cordial que combrega i
s’implica en la filosofia de la direcció.
Comte Borrell, 122.
08015 Barcelona
Telf: 93 325 61 99
5 comentaris:
Hi anem sovint. Avalo 100 % els teus comentaris.
6Q
Hi aniré!
Moltes ganes de sentir i tastar aquest nou restaurant
Ei, m'ha agradat de veure que estàs d'acord amb mi 6Q, i espero que us agradi, Jordi i Maite. Una abraçada.
Ah! Ets ens Ciscu!!!
Publica un comentari a l'entrada