dissabte, 20 de juliol del 2019

Coses que no entenc (o sí) LII


. Que els Clubs de futbol paguin per nous fitxatges fortunes que no tenen i hagin de demanar ajornaments o més crèdits per fer-les efectives.

. Que el TSJC suspengui les mesures dictades per l’autoritat metropolitana per regular les activitats de les empreses de taxi.

. Que malgrat les advertències de la UE respecte dels nivells de contaminació de Barcelona i Madrid, l’Ajuntament d’aquesta darrera ciutat hagi volgut revertir les mesures de reducció preses per l’anterior equip municipal.

. Que en la seva línia el TSJC suspengui una altre decret de la Generalitat que establia una taxa per les begudes ensucrades amb l’objectiu de desincentivar-ne el consum - seguint les recomanacions de l’OMS - i augmentar la recaptació fiscal.

. Que JuntsxCat hagi impedit  la governança de la Diputació amb ERC i s’inclini, sense cap motiu aparent, per cedir la Presidència al PSC.

. Que el Tribunal de Comptes revoca la condemna a Ana Botella per la venda d’habitatge públic a un fons voltor.

. Que el jutge Marchena hagi tingut la generositat de concedir unes hores de permís a Josep Rull perquè assisteixi a l’operació del seu fill i hagi de tornar a la presó immediatament després que el noi arribi del quiròfan a l’habitació.

. Que PSOE i UP hagin de fer tanta comèdia per tancar un acord que s’havia d’haver concertat des del primer moment.