divendres, 12 de juny del 2020

Coses que no entenc (o sí) LVI


. Que el  Tribunal Suprem hagi confirmat la condemna a nou mesos de presó al raper Pablo Hasel, per enaltiment del terrorisme i injúries a la monarquia i a les forces de seguretat a través de missatges "atemptatoris" en xarxes socials.

 . Que la fiscalia sol·liciti 10 anys de presó pel delicte de sedició al major Trapero i que al mateix temps plantegi l’alternativa de condemnar-lo pel delicte de desobediència que té només una pena d’inhabilitació d’un any i vuit mesos

 . Que JuntsxCat i ERC siguin capaços de trobar cada dia un nou motiu per tirar-se els plats pel cap.

 . Que després de l’enorme esforç de confinament dels darrers mesos ara es cometin imprudències com les que pot comportar la celebració de les revetlles de Sant Joan que son absolutament prescindibles i certament perilloses.

 . Que la CUP proposi a  Borràs que renunciï a l’escó per tal que decaigui el seu judici al Suprem i torni a la jurisdicció ordinària.

 . Que no hi ha manera que les administracions es posin d’acord i ara ara l’alcaldesa Colau doni pressa a Sanitat perquè acceleri el traspàs d Barcelona a la fase 3.

 .Que un personatge delirant i trastornat com Fernández Diaz hagi pogut ser Ministre del Govern d’Espanya.

 . Que ara resulti que de cara a les eleccions del nou Secretariat de l’ANC Elisenda Paluzie resulti ser la candidata moderada.

 . Que la Presidenta de la Comunitat de Madrid Díaz Ayuso proposi celebrar una corrida de braus el dia 12 d’Octubre per homenatjar els professionals de la sanitat.