divendres, 26 de juny del 2020

Coses que no entenc (o sí) LVII



. Que la paga de 160.000 euros que no s’abona al rei Joan Carles s’apliqui a cobrir les despeses urgents de la Casa Reial.

. Que el PSOE, un partit d’origen i tradició republicans voti amb PP i VOX per oposar-se a una comissió d’investigació sobre els escàndols financers del rei  Joan Carles.

. Que no hi hagi forma d’aclarir els embolics al voltant de Junts x Cat, i els seus nombrosos possibles candidats a la presidència de la Generalitat.

. Que davant la immensa corrupció que ha viscut i viu el país s’utilitzi l’eventual  fragmentació, en exercicis diferents, d’unes factures de 18.000 euros de la Institució de les lletres catalanes per perseguir i incapacitar, un cop més, una diputada independentista.

. Que davant d’un atac com aquest els partits independentistes siguin incapaços de mantenir una acció unitària.

. Que el Rei pugui dir frases tan profundes i brillants com aquesta per ajudar-nos a encarar el futur: “Juntos siempre llegaremos más lejos y en mejores condiciones”.

. Que una part de la gent jove es comporti amb tan poc sentit comú i tanta irresponsabilitat com sembla que està demostrant en aquesta fase de desconfinament.

. Que seguint la onada de revisió històrica del racisme s’hagin de fer caure pràcticament totes les estàtues dels prohoms i polítics de la història.

. Que Felipe González, critiqui constantment les decisions dels seus companys de partit i arribi a dir que aquest govern sembla el camarot dels germans Marx.

. Que es pugui esperar una política comuna i potent de la UE amb un sistema d’aprovació de les grans decisions i mesures per unanimitat en un col·lectiu de 27 països membres.

. Que el Col·legi d’Advocats gosi invitar a fer una conferència al fiscal del judici del procés Javier Zaragoza.

. Que un cop més el Govern aturi la possibilitat d’un impost sobre les grans fortunes per pal·liar la manca de recursos derivada de la crisi econòmica de la Covid19.