dimarts, 6 d’octubre del 2020

El ditxós tramvia de la Diagonal


Aquest estiu ha tornat a reapareixer el culebrot del tramvia per la Diagonal. Sembla que l'alcaldesa i el  seu equip segueixen amb la dèria de tirar endavant un projecte que sempre hm'ha semblat un disbarat.

Una bona amiga m'ha fet arribar un article del Quim Monzó a La vanguardia, datat del 2018 en que ja exposava  amb tota claredat les raons per les quals no tenia sentit engegar unes obres com les proposades.  El temps passa però veig que l'obstinació no.

Aquí teniu el text d'en Monzó.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bàsicament són uns ignorants. S'han quedat amb la mitologia del tranvia de l'Amsterdam o d'altres països europeus, sense entrar en el detall de l'urbanisme d'aquestes ciutats. Els barcelonis són uns martirs; primer tota l'especulació urbanística que ha destroçat la ciutat, i ara una colla d'ignorants governats sotavoce amb una nova generació de socialistes que no són res d'envejar al clientalisme dels convergents.

Anònim ha dit...

Veritats com a punys.
Per cert, la Vanguardia diu que l'article és de 27 de Març de 2018 i al blog indiques 2014 !
6Q

Josep M.Cortina ha dit...

Data esmenada.Gràcies per l'avís

Adela ha dit...

He llegit opinions a favor i en contra ben documentades (més enllà de frivolitats).
Només vull explicar que a Dresden el tramvia que travessa la ciutat no només serveix pel transport de persones. Hi ha tramvies només per mercaderies per empreses. Han baixat molt sensiblement els camions i furgonetes que creuaven la ciutat