dijous, 17 de desembre del 2020

Esmorzars de forquilla

En els darrers mesos hi ha hagut un gran increment de caminants pels carrers i pels parcs municipals a primera hora o a mig matí. Cal estirar les cames abans de seure al sofà a llegir, veure sèries o a jugar amb les consoles durant les tardes de la tardor i l’hivern. Amb les restriccions horàries pel què fa a l’apertura de bars i restaurants, l’opció de fer un bon esmorzar de forquilla és excel.lent. A més, permet dinar lleuger o esperar a sopar ben d’hora.

No sé si és per això però darrerament he llegit i també he escoltat a la ràdio diverses recomanacions per refer-nos de l’esforç a mig matí. Us confesso que encara no he pogut anar a cap dels llocs que us referenciaré a continuació, no puc venir a Barcelona el cap de setmana, i entre setmana, encara tinc la sort de treballar, així que en aquesta ocasió, us agrairé que em feu vosaltres el comentari el dia que hi aneu.

Ja em deleixo per saber quin serà el primer lloc on aniré en la segona etapa del desconfinament!!! Gràcies per endavant. Ah! I si ja teniu el vostre lloc predilecte, no dubteu en fer-nos-ho saber a la gent del blog.


  A Sants: el VIDUCA    

A l’Eixample: CAN ROS

A Collcerola: CAN JANÉ

A Gràcia:  LA PUBILLA

Al Poblenou: L'ARTESANA

A la Barceloneta: LA COVA FUMADA


A Horta: CAN MASSANA


 

3 comentaris:

Josep M.Cortina ha dit...

He estat en un parell dels propostas LA COVA FUMADA i LA PUBILLA i tots dos són excel·lents. Miraré de provar els altres.

Hermínia ha dit...

Just els que jo conec, però a la pubilla només hi he fet el menú de migdia.

Imma ha dit...

Moltes gràcies per recordar-nos aquests llocs. Tinc unes ganes immenses d'anar a menjar fora de casa!