dijous, 7 de gener del 2021

L'Or Blau al Palau Robert

El Palau Robert, que acostuma a presentar sempre exposicions força interessants, ens ofereix ara l’OR BLAU, una mostra sobre l’aigua, un dels recursos naturals més preciosos que tan sovint malbaratem.

L’exposició, breu però molt ben plantejada, fa un recorregut sobre les característiques de l‘aigua on aprenem que de tota la que hi ha a la terra només un 3% es dolça i només un 0,007%  està disponible per als usos domèstics, agrícoles i industrials. També que el creixement exponencial de la població - de 1.860 milions el 1920 als 7.900 d’avui - pressiona tremendament les necessitats de l’or blau. Ens explica els principals usos i quantitats d’aigua que fem servir en la nostra vida diària i les formes de moderar aquests consums, els sistemes de tractament i reciclatges, etc, etc. En resum, una exposició de gran interès ciutadà.

I de passada podreu veure l'altra mostra que s'hi exposa  de la que ja vàrem parlar des d'aqueste pàgines fa unes setmanes "AIXAFEM EL FEIXISME" que és també  molt interessant.

Ja ho veieu, s'imposa una visita al Palau Robert!