dimarts, 16 de febrer del 2021

Coses que no entenc (o sí) LX

. Que un cantant pugi ser empresonat per unes cançons en les que denuncia la corrupció del Rei Joan Carles i la monarquia espanyola.

. Que es pugui declarar innocent la Sra. Cifuentes alhora que es condemna les persones que varen falsejar les notes i els exàmens del seu Master. D’això se’n diu matar al mensajero...

. Que la fiscalia condicioni la política d’un Govern socialista, que diu vol trobar solucions al conflicte català, i insisteixi novament a impedir el tercer grau pels presos polítics.

. Que els grups d’extrema dreta, puguin fer impunement tota mena d’actes, com el recent al cementiri de l’Almudena, dient sense cap limitació entre d’altres disbarats que “el fascismo és diversión” o que “El enemigo siempre va a ser el mismo aunque con distintas máscaras: el judío… El judío es el culpable y la división azul luchó por ello”. “Ser español es de las pocas cosas serias que se puede ser en esta vida”

. Que els TSJ de les diferents autonomies segueixin dictant sentències que invaliden o esmenen les mesures de caràcter estrictament sanitari dictades per les autoritats polítiques.

. Que EROSKI hagi estat condemnada a una multa de 150.000 € per filtrar el vídeo (que tots varem veure per televisió) en el que apareix Cifuentes retinguda per la seguretat de l'establiment per emportar-se els dos ja famosos pots de crema