divendres, 19 de març del 2021

Estimat Arcadi


Des que es va saber que l’Arcadi Oliveras estava molt malalt han sigut constants i molt nombroses les mostres d’ànim i de solidaritat. Visites d’amics a casa seva, entrevistes a diferents mitjans, escrits a la pàgina web que la família ha obert perquè tothom que ho vulgui pugui deixar-li un missatge. I l’Arcadi, malgrat els seu delicat estat de salut, ha fet el cor fort i ha demostrat una vegada més la seva força i enteresa.

El passat 6 de febrer es va celebrar un acte d’homenatge a la plaça de davant dels Caputxins de Sarrià organitzat per diferents entitats del barri on l’Arcadi i la seva família varen viure força anys abans de traslladar-se a la casa familiar de Sant Cugat. Va ser en aquells temps, quan els nostres fills anaven a l'escola Orlandai, que ens varem conèixer i compartirem moltes vivències .

Entre d’altres  participants, la Carme va dir unes paraules que reflecteixen molt bé la personalitat i la trajectòria de l’Arcadi i hem cregut que valia la pena que les poguessin llegir els que no varen tenir l’oportunitat d’assistir a l’acte.  Les trobareu clickant el text adjunt

ESTIMAT ARCADI

Jo vaig fer també unes fotografies que ens recordaran els emotius moments que vàrem viure tots plegats.

Clickeu a sobre per veure totes les imatges


2 comentaris:

Rosa ha dit...

Moltes gràcies als dos per compartir.ho

Unknown ha dit...

Una gran pérdua!