dijous, 15 de juliol del 2021

Coses que no entenc (o sí) LXIV


. Que després de conèixer les declaracions de Florentino Pérez aquest infaust personatge pugui seguir sent President, encara que sigui del Madrid.

. Que la capital d’Espanya pugui tenir uns personatges públics com per exemple el mateix Florentino, Ayuso o Almeida, tan esperpèntics que farien les delícies de Don Ramón.

. Que ara, més d’un any després dels fets, el Constitucional (no el vull qualificar de tribunal) pugui declarar incorrectes determinats aspectes de l’estat d’Alarma declarat el seu dia.

. Que davant de la gravetat de la cinquena onada, que hem permès entre tots a base de revetlles, viatges “d’estudis”, festivals de música, esdeveniments esportius, discoteques i altres bajanades, la gran mesura sigui declarar el toc de queda de 1 a 6 de la matinada.

. Que malgrat la suspensió de les festes de Sant Joan a Ciutadella s’autoritzés a les companyies navilieres el transport de milers de joves des de Mallorca i Barcelona a l’illa perquè allí es poguessin emborratxar a gust amb Gin. 

. Que fins i tot en un tema aparentment tan poc polèmic com els Jocs Olimpics d'Hivern, ERC i Junts  votin diferent al Parlament

1 comentari:

Eduardo ha dit...

Últimamente estoy muy de acuerdo contigo....