dijous, 25 de novembre del 2021

Els nens francesos als museus

Fa unes setmanes vàrem anar a París a veure diverses exposicions. Com sempre els Museus francesos presenten unes exposicions molt ben muntades amb tota mena de mitjans. Les vàrem trobar plenes de visitants i això que eren dies laborables. Ara és gairebé imprescindible anar-hi amb les entrades reservades perquè si no es corre el risc de no poder-hi entrar. Les noves tecnologies fan que moltíssims visitants acudeixin ja amb la seva entrada impresa a casa o amb el QR descarregat al mòbil.

Però avui us vull parlar de la presència de infants molt i molt petits als museus i sales d’exposicions. És veritat que aquells dies eren vacances escolars però de tota manera ens va sorprendre la quantitat de nens i nenes que hi vàrem veure. Acompanyats per pares o parents que els explicaven les obres, fent fotografies, omplint una mena de jocs qüestionaris que els donaven a l’entrada. En fi participant molt activament a la visita. No és per casualitat que els francesos tenen una tradició museística tan potent.

Em vaig entretenir a fer un  petit reportatge fotogràfic d’aquesta  presència infantil als museus francesos. Aquí el teniu. 

Clickar a sobre per veure el reportatge complert


1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina enveja! al nostre país als el dies laborables als museus no hi van ni els petits ni els grans.