Una gran relació qualitat-preu és el que sempre es busca en un restaurant. Pot ser que el tiquet ens surti per 70 euros, però si la qualitat i l’execució han estat a l’alçada, quedem molt més satisfets que si en paguem 30 i l’oferta ens decep.
El cas de l’Embat se
situa en l’opció més satisfactòria, un preu mitjà de 25 a 40 euros i una cuina
de primera: el seu menú de migdia, per un preu de 23,50 inclou postres o cafè i
copa de vi, canya o aigua; el seu menú de nit i de caps de setmana per
compartir, de 37 euros, inclou 5 plats (a escollir cadascun d’ells entre tres
opcions) i les postres. També disposen de menús tancats per a grups i una carta
amb plats d’entre 7 i 12 euros.
Fidel Puig i Santiago
Rebés van obrir l’Embat als baixos d’un edifici modernista del carrer Mallorca
ja fa una colla d’anys, i la seva bona feina els ha portat a assolir una
nombrosa clientela fidel. La seva és una cuina de mercat amb producte fresc de
temporada. Formats en el Taller de l’Espai Sucre, ofereixen unes postres sempre
recomanables. La seva carta de vins no desmereix el conjunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada