divendres, 17 de gener del 2025

Restaurant Embat


Una gran relació qualitat-preu és el que sempre es busca en un restaurant. Pot ser que el tiquet ens surti per 70 euros, però si la qualitat i l’execució han estat a l’alçada, quedem molt més satisfets que si en paguem 30 i l’oferta ens decep.

El cas de l’Embat se situa en l’opció més satisfactòria, un preu mitjà de 25 a 40 euros i una cuina de primera: el seu menú de migdia, per un preu de 23,50 inclou postres o cafè i copa de vi, canya o aigua; el seu menú de nit i de caps de setmana per compartir, de 37 euros, inclou 5 plats (a escollir cadascun d’ells entre tres opcions) i les postres. També disposen de menús tancats per a grups i una carta amb plats d’entre 7 i 12 euros.

Fidel Puig i Santiago Rebés van obrir l’Embat als baixos d’un edifici modernista del carrer Mallorca ja fa una colla d’anys, i la seva bona feina els ha portat a assolir una nombrosa clientela fidel. La seva és una cuina de mercat amb producte fresc de temporada. Formats en el Taller de l’Espai Sucre, ofereixen unes postres sempre recomanables. La seva carta de vins no desmereix el conjunt.

Mallorca, 304
08037 Barcelona
934580855
@embat.bistronomic
https://embatrestaruant.com