dijous, 6 de setembre del 2012

Visa pour l'image 2012


Com cada any a començaments de setembre, se celebra a Perpinyà un dels certamens de fotoperiodisme més importants d'Europa, el VISA POUR L'IMAGE. L'any passat la secció AL CAP DEL CARRER es va inaugurar amb la crònica del festival (consulteu-la aquí). La d'enguany és la 24 èna edició. Un dels atractius de la visita són els singulars espais on s'exposen les fotografies, antigues capelles, casernes, escoles, etc. Però sobretot, és clar, els excel.lents reportatges que s'hi poden veure. 

Hi ha, però, el risc d'empatxar-se amb les més de 25 exposicions de la mostra oficial, sense tenir en compte les del off- festival. Per si teniu oportunitat d'anar-hi, em permeto recomanar-vos les dels fotògrafs que més m'han agradat.

- Couvent des Minimes
ROBIN HAMMOND
JIM LO SCALZO
STEPHANIE SINCLAIR
L.GOULIAMAKI, A.MESSINIS

- Chapelle du Tiers-Ordre
SEBASTIAN LISTE

Si us agrada la fotografia no us ho penseu. Teniu temps fins el dia 16. Ah, i tot gratis...
Podreu trobar tota la informació aquí.


1 comentari:

Marta ha dit...

Gràcies per la informació. Hi varem anar fa anys i l'any passat vam repetir. Efectivament és un "empatx" de fotografies però és molt interessant. Vaig fer un petit apunt en el blog parlant de la nostra experiència del TGV i de les nostres visites als palaus de Perpinyà. Enllaç: http://todoreh.blogspot.com.es/search/label/Perpiny%C3%A0

Te totes maneres recomano també l'esdeveniment que menciones. Val molt la pena.