diumenge, 18 de novembre del 2012

Blancanieves


Si us agrada el cinema en estat pur no ho dubteu, aneu a veure aquesta peli muda i en blanc i negre: “Blancanieves”, inspirada, encara que llunyanament, en el conte del mateix nom, es va començar a rodar molt abans que la guanyadora del Oscar del 2011, “The artist”, que va ser un gran èxit del cinema en blanc i negre. Dirigida per Pedro Berger, un director no gaire conegut, té un repartiment de luxe en el que sobresurten els noms d’Àngela Molina i Maribel Verdú. Ha sigut escollida com una de les tres pel·lícules espanyoles per optar a l’Oscar de millor pel·lícula estrangera; el precedent de The Artist, però, no l’ajudarà gaire.
L’acció de la història es situa en l’Andalusia dels anys vint i en el món del toreig. La pel·lícula té una extraordinària fotografia, un ritme frenètic, un casting excel·lent i unes interpretacions magnífiques. L’expressivitat dels actors i la  magnífica banda sonora fan que no calguin gaires paraules per seguir una història que intriga i emociona.

No puc dir res més: no us la perdeu! Ah, i no trigueu massa en anar-hi perquè em temo que aviat la puguin retirar de l'Alexandra on encara es pot veure.

2 comentaris:

Marga ha dit...

Josep Mª: aquesta vegada discrepo. The Artist ham va agradar molt mes. Aquesta la vaig trobar massa fosca i els "enanitos" no m´agradan. La fotografia molt maca pero no la tornaria a veure i The Artist ja l´he vist varias vegadas.Visca la llibertat d´expressió¡¡¡

Josep M.Cortina ha dit...

És clar que sí, i tant!