dijous, 17 de març del 2016

Coses que no entenc ( o sí ) VII

En Ferran, un bon amic i seguidor del Blog, m'ha proposat afegir al títol d'aquesta Secció, (entre parèntesi si vull) l'expressió: O SÍ. Ja veieu que li he fet cas.


Que Urdangarin pugui tenir la poca vergonya de dir en el seu primer dia d’interrogatori 62 vegades, amb diferents expressions, que ell no sabia res absolutament res de tot el que passava a la Fundació Noos.

Que Mª Dolores de Cospedal, Secretària del PP, tingui una visió tant clarivident com per afirmar que el pacte PSOE - Ciutadans porta encoberta la celebració d’un referèndum per Catalunya.

Que el nou Director de TVE, antic cap de premsa de Sànchez Camacho, pugui garantir una mínima imparcialitat de la televisió pública espanyola.

Que els taxistes, que han de treballar dotze hores per guanyar-se la vida, ara siguin també objecte d’una brutal  agressió per part de la CNMC, que recomana la liberalització total de les llicències, tarifes, baixada de bandera, torns, etc.

Que algú tingui la brillant idea de crear una modalitat de carnets de conduir més senzill en que no caldrà saber aparcar perquè ara ja hi ha vehicles que en teoria ho poden fer automàticament.

Que el primer plè que celebra al Congrés en la nova legislatura sigui per aprovar una proposició sobre la Unitat d'Espanya, el rebuig a un Referendum a Catalunya i el recolzament a una eventual actuació del Govern contar el procés independentista.