És un xiringuito com tants d’altres, un bar
al mig d’un parc de terra amb uns quants arbres, taules i cadires d’alumini. Hi
veureu gent asseguda amb un vermut o una cervesa i patates fregides o unes
olives cap al migdia, però quan s’acosta l’hora de dinar, comença a haver-hi
cua per agafar taula i és que la seva cuina va molt més enllà: peus de porc
desossats, xai al forn premsat, patates al caliu amb sobrassada, foie fresc a
la planxa sobre seva caramel·litzada, pop roquer..., tenen una petita selecció
de vins a bon preu… total, un petit oasi gastronòmic entremig de nens jugant,
àvies que passegen, amics, famílies… prenent el sol o a l’ombra.
Darrera hi ha
el xef Albert Marimon del restaurant La Cava de Tàrrega, que embassa al buit
els platillos que després són acabats a la planxa del xiringuito. Defensen un
producte de qualitat, una cuina d’autor i una relació qualitat preu
immillorable. A l’hivern hi podeu fer esmorzar de forquilla o dinar, tenen menú
de migdia entre setmana, i a l’estiu-tardor, també hi podeu sopar o prendre una
copa cap al tard.
Jardins Princep de Girona Facebook.com/xiringuito.aigua
1 comentari:
El que no descobreixis tu, Hermínia...!!! ;)
Publica un comentari a l'entrada