Fa molts
anys que de tant en tant em deixo caure pel restaurant la Palmera perquè és un
lloc molt acollidor on sempre hi he menjat bé i a un preu raonable, amb uns
cambrers professionals, dels d’abans.
Aquest
és un negoci familiar que va començar a mitjans dels noranta de la ma de Rosa
Bas i Mateu Capdevila, més endavant s’hi va incorporar el fill gran, en David.
Van
obrir en el lloc d’una antiga botiga de queviures i encara en conserva l’ambient
de bodega bohèmia, taules de marbre rectangulars i rodones, d’aquelles tan
petites, a la francesa, on just hi cap un plat de xarcuteria o formatges i una
copa de vi, i és que aquest era el menú que s’oferia en el seus inicis.
Ara, les
taules rodones se situen de dues en dues i l’oferta ha augmentat a favor de
platets elaborats i de gran delicadesa. En destaquen els de foie, fresc o micuit, i els carpaccio, de vedella, de morro de bacallà, de tonyina. Hi trobareu
uns excel·lents plats de temporada, dies enrere: carxofes, ceps i rovellons.
A l’estiu
podeu seure a la terrassa, força tranquil.la perquè és un carrer amb pocs
cotxes, també tenen una sala al costat del menjador principal (força petit, no
us penseu), on hi ofereixen menús per a grups de més de deu persones. Si sou
menys de deu disposen d’un menú degustació d’entre 20 i 25 euros (els vins a
part) segons si es tracta de migdia o nit. Pel què fa als vins la seva oferta
és molt extensa amb més de 180 referències.
El què
encara no he descobert, és perquè li van posar “La Palmera”, si hi aneu i us
n’assabenteu, ja m’explicareu.
C/ Enric
Granados, 57, 08008 Barcelona
Telèfon:
93 453 23 38
http://www.lapalmera.cat
http://www.lapalmera.cat
1 comentari:
No sé perquè, però sembla una molt bona recomanació. Només veure les fotos ja t'agafen ganes d'anar-hi. Hi aniré. Jo t'ho explicaré.
Publica un comentari a l'entrada