dimecres, 31 de gener del 2018

Restaurant La Palmera

Fa molts anys que de tant en tant em deixo caure pel restaurant la Palmera perquè és un lloc molt acollidor on sempre hi he menjat bé i a un preu raonable, amb uns cambrers professionals, dels d’abans.
Aquest és un negoci familiar que va començar a mitjans dels noranta de la ma de Rosa Bas i Mateu Capdevila, més endavant s’hi va incorporar el fill gran, en David.
Van obrir en el lloc d’una antiga botiga de queviures i encara en conserva l’ambient de bodega bohèmia, taules de marbre rectangulars i rodones, d’aquelles tan petites, a la francesa, on just hi cap un plat de xarcuteria o formatges i una copa de vi, i és que aquest era el menú que s’oferia en el seus inicis.
Ara, les taules rodones se situen de dues en dues i l’oferta ha augmentat a favor de platets elaborats i de gran delicadesa. En destaquen els de foie, fresc o micuit, i els carpaccio, de vedella, de morro de bacallà, de tonyina. Hi trobareu uns excel·lents plats de temporada, dies enrere: carxofes, ceps i rovellons.

A l’estiu podeu seure a la terrassa, força tranquil.la perquè és un carrer amb pocs cotxes, també tenen una sala al costat del menjador principal (força petit, no us penseu), on hi ofereixen menús per a grups de més de deu persones. Si sou menys de deu disposen d’un menú degustació d’entre 20 i 25 euros (els vins a part) segons si es tracta de migdia o nit. Pel què fa als vins la seva oferta és molt extensa amb més de 180 referències.
El què encara no he descobert, és perquè li van posar “La Palmera”, si hi aneu i us n’assabenteu, ja m’explicareu.


C/ Enric Granados, 57, 08008 Barcelona
Telèfon: 93 453 23 38
 
http://www.lapalmera.cat


1 comentari:

perefontroca ha dit...

No sé perquè, però sembla una molt bona recomanació. Només veure les fotos ja t'agafen ganes d'anar-hi. Hi aniré. Jo t'ho explicaré.