dimarts, 5 de febrer del 2019

"Federico Garcia" al Romea

Fa un parell d'anys es va estrenar a Barcelona aquesta obra de Pep Tosar de la que varem publicar una crònica. Ara es reposa també al Romea i la recuperarem per aquells quel lavors no la varen veure.

En una creació molt personal, l'home de teatre Pep Tosar se serveix d'una original combinació de flamenc i de recursos audiovisuals per fer un recorregut per la biografia de Federico Garcia Lorca. Tant el bailaor, com la cantaora tenen una actuació destacada  i les imatges que es projecten a la pantalla/escenari són molt evocadores. Per acabar-ho de completar, les paraules de Lorca en veu de Tosar i els testimonis d'experts i familiars omplen l'espectacle de contingut literari i històric. Així acompanyem Lorca des del seu poble natal per les seves etapes madrilenya, catalana, novayorquesa i cubana. Un viatge ple de poesia, sensibilitat i emocions molt recomanable que aquest diumenge va fer posar dreta tota la platea del Romea.

Aquí teniu un vídeo promocional que us donarà una idea de l'espectacle.




2 comentaris:

Josep M.Cortina ha dit...

Un espectacle de gran qualitat i interès. Un personatge fascinant, un text i un muntatge esplèndidd, unes actuacions dels músics, la cantant i el ballarí extraordinàries. Tot plegat un 10. No us el perdeu.

Anònim ha dit...

Segur que hi torno !
6Q