Recentment he anat a provar un petit restaurant amb
vocació de sostenibilitat. El 77 kilos, que pel que sembla és la
mitjana de menjar que llencem a les escombraries anualment. No és ben bé un
restaurant d'aprofitament, però sí que aposta per no fer malbaratament. La seva
és una carta curta i de temporada, és clar. Sorprenen les seves croquetes a mig
camí entre la tradició basca i la catalana, és a dir amb la beixamel com a
ingredient destacat i molt ben treballat, però amb un alt percentatge de rostit
o del farcit que toqui. La resta de l'oferta en format de racions generoses per
a compartir és d'allò més saborosa; tot em va agradar, fins i tot un pastís de
cervesa que vaig provar per postres.
El local és petit,
perquè el porten entre dos, a la cuina en Gerard Cuartero, que tot i que és de
Vilassar de Mar, ha passat una llarga temporada al sud-est asiàtic i ha
treballat al costat de xefs de renom; a la sala, poques taules molt ben
servides per la Sara di Bari, tot i que ella és de Bérgamo.
Recentment han deixat
de promocionar-se amb una proposta molt ajustada: 3 tapes, un segon, una copa
de vi i unes postres per 22 euros, jo ja vaig fer tard, però que això no us
desanimi.
Carrer Mallorca, 77
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada